Joop - Golden Retriever

Joop heeft een HD-A norbertwaarde van 37,5 en is ED-vrij. ECVO is ook vrij. Daarnaast is hij op DNA getest met 11 punten vrij.

De Golden Retriever is afkomstig uit Schotland en heeft halflang, golvende vacht. Het is een waterhond en oorspronkelijk gefokt voor de jacht op eenden. Het zijn intelligente honden die makkelijk zijn af te richten. De grote van de Golden Retriever is tussen de 50 en 60cm en ze wegen tussen de 30 en 35 kilo. Het is een ideale gezinshond/huisvriend voor actieve mensen. 

Moos - Berner-Sennen

De Berner Sennen hond is een grote, krachtig gebouwde Sennenhond van Zwitserse afkomst. De hond heeft een schofthoogte van 64-70 cm (reu) of 58-66 cm (teef) en weegt 40-45 kg, is zwart met bruin-witte aftekeningen op kop, borst en poten. De vacht is lang en golvend. De Berner Sennen heeft een waakzaam en beheerst karakter. De waakzaamheid van de Berner Sennen beperkt zich tot het terrein en de leden van het eigen gezin. Het is een ideale gezinshond/huisvriend voor actieve mensen. 

Guus - Labrador

Dit is Guus, 

HD – A norbertwaarde 37,5

ED vrij

DNA vrij getest op alle 22 onderzochte punten

De Labrador komt oorspronkelijk uit Engeland. Het is een kortharig ras in blond, bruin of zwart, dit ras heeft weinig verzorging nodig. Het zijn intelligente honden die makkelijk af te richten zijn. De schofthoogte is 55 tot 60 cm en ze wegen tussen de 25 en 35 kilo. Het is een ideale gezinshond/huisvriend voor actieve mensen. 

labrador-guus

Stamboom Dekreuen

Een paar plaatjes van onze dekreuen

error: